3.12.2019 г., 22:13 ч.

Наслада за мен 

  Поезия
481 0 1

За конкурса -Коледно наричане ...

 

 

Виждам цветовете

на коледните украси,

светещите лампички,

падащият сняг 

от небето.

Усмихвам се радостно.

Имам златен спомен от баба

с нейте плетени терлици,

ръкавици,

шалове,

шапки,

блузи 

и вкусната храна на масата,

топлината от печката в стаята.

Ухае ми на здраве.

Възхитителни са песните 

празнични 

през декември .

Наблюдавам децата

със шейните 

и техните 

усмивки,

гласове,

разсмивания.

Светлина,

топлина,

звук вълшебен.

Наслада за мен.

 

                                        Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За съжаление не е Наричане. В самото предизвикателство съм описала идеята, но можете да погледнете и в Гугъл какво е наричане. Съжалявам, но трябва да го дисквалифицирам.
Предложения
: ??:??