За конкурса -Коледно наричане ...
Виждам цветовете
на коледните украси,
светещите лампички,
падащият сняг
от небето.
Усмихвам се радостно.
Имам златен спомен от баба
с нейте плетени терлици,
ръкавици,
шалове,
шапки,
блузи
и вкусната храна на масата,
топлината от печката в стаята.
Ухае ми на здраве.
Възхитителни са песните
празнични
през декември .
Наблюдавам децата
със шейните
и техните
усмивки,
гласове,
разсмивания.
Светлина,
топлина,
звук вълшебен.
Наслада за мен.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.