11.05.2010 г., 5:05 ч.

Насладата....живот... 

  Поезия » Философска
725 1 0

Политаш..политаш, душо моя,

мило с цветен лъч докоснал

простора....воля...свобода

и политаш ...без умора

като птица- жар...без крила...

 

Над цветя, над дъхави ливади

със сияйна пролетна  дъга...

Мисли чисти извисила

и политаш ..без умора

и над болка..и над тъга...

 

Е, с тяло на ранена птица

променена...ех, каква съдба!

Слава на Любов всемирна,

сърце христово...огнен жар,

наслада...животът е дар!

 

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??