15.06.2023 г., 9:29 ч.

Настигам те 

  Поезия » Любовна
272 0 0

Настигам те!

Радва ли те, този факт или все едно ти е?

Искам да ти кажа, че така добре ми е!

Минах  бури, листопади и лъжливи дни...

Тук съм, да ти кажа, колко липсваш ми, любими ти!

© Красимира Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??