3.11.2005 г., 10:50 ч.

НАСТРОЕНИЕ 

  Поезия
1075 0 2

От мене  ти  реши да си отидеш…

Не казвай нищо на раздяла… Тръгвай!!

Не мога да те спра  и  нямам право…

Очите няма да те молят... Спри  се…

Ръката няма  да докосне нежно…

Сълзата мълчешком ще се отрони…

А всички думи между  нас  ще са излишни…

Небето пак със мене  ще заплаче...

Вселената отново ще се прероди...

Живота си тече и отминава…

Морето пак със мене ще мълчи,

отново пясъка ще бъде мокър. 

"Обичам те!" - там някой  бе написал...

Целувка морска пак  го заличи.

Така  живота продължава…

Сега обичаме, а после не...

Така и аз.. желая пак да бъда -

 Във мислите на някой  първата  цигулка!!!…

 

 

1.10.2005г.

 

 

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??