18.06.2008 г., 22:52 ч.

Насън и наяве 

  Поезия » Любовна
742 0 5
       Насън и наяве

Насън протягам аз ръце
и само там ще те догоня,
аз, пленница на две ръце,
за своя свобода не моля.

Аз нямам право на това
за теб наяве да мечтая,
аз нямам тая свобода
душата твоя да желая.

Насън поне ела при мен,
насън горещо ме обичай,
насън да дойде този ден,
на мен във който се обричаш.

Наяве нямам аз живот,
наяве само е омраза.
Насън е моята Любов
и само там ще я опазя!

© Шехерезада Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??