19.11.2007 г., 7:49 ч.

Научи ме 

  Поезия » Любовна
835 0 15

Научи ме да чакам времето

и да не гоня звездите.

Научи ме да съм в мир със себе си

и спокойно да изпращам дните.

Научи ме бавно да живея,

да не искам нищо и да не копнея.

Да разравям болката,

от нея да се пазя,

да не ме застига тя, от нея да изляза.

Научи ме да чакам времето

и да не гоня звездите.

Научи ме с теб да съм във вечното,

без да докарам злините. 

 

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??