20.05.2008 г., 8:43 ч.

Научи ме 

  Поезия » Любовна
712 0 12
 

НАУЧИ МЕ

 

Научи ме как

             да те прегръщам.

Всеки път, когато 

              с нежни длани

                     те притисна

                          в огнена прегръдка,

от страстта на тялото ти

                   се разтапям и изтичам

                                     като златен пясък...

 

Научи ме как

            да те целувам.

                Щом докосна

                         топлите ти устни,

                             мигом се превръщам

         в буен пламък,

                вихрено се вдигам над земята

                          във екстаз

                              от споделени чувства.

 

Научи ме как

             да те наричам.

      Мога ли в една-едничка дума

                да сбера любов

                              и страст,

                                      и нежност,

       да изкажа

                       дивата стихия,

                                към която

                               за ръка ме водиш?

 

Научи ме как да те обичам...

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??