25.01.2006 г., 20:00 ч.

Научих се... 

  Поезия
778 0 6

Неусетно всичко в мен се промени...

След толкова изплакани сълзи,

след всичките любови недопити,

след безбройните измами разкрити,

след потъпканите надежди

вече не тая старите копнежи!

Признавам - греших безкрайно аз,

но за всяка грешка и обида с цена жестока заплатих-

дарих щастието си на вас...

Сега съм друг човек!

Вече себе си на всички не раздавам,

за грешките враговете си не поучавам,

наказвам неправдата,

прекланям се пред честността...

Научих се да обичам от душа!!!

Научих,че слабост на безсилните е омразата,

че подарък най-красив е прошката,

че единственото оръжие е усмивката...

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??