1.02.2009 г., 10:55 ч.

Научих се да мразя 

  Поезия » Любовна
616 0 3
Животът ми направи много номера
и много ме кара да страдам.
И във тези тежки времена
лесно се научих да мразя.
Обичах силно и обичана бях,
но всичко свърши набързо,
а когато загубата осъзнах
трудно сълзите си сдържах.
Задавах си много въпроси,
но отговор на тях не получих,
а сърцето започна всичко да мрази,
тъй силно както нявга обичах...!

© Катерина Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??