10.09.2006 г., 16:30 ч.

НАВРЕМЕ 

  Поезия
655 0 12

НАВРЕМЕ

 

 

 

Ако се слея с интериора

 

и стана незабележима

 

като частица от декора,

 

като омръзнала картина,

 

поизбеляла, на стената,

 

какво по-тъжно от това?...

 

Ако не съм за теб жената,

 

която нявга пожела ...

 

Ако се свърши любовта ти

 

ще ти спестя неловкостта...

 

и... ще  ти върна свободата

 

преди да се обезлича...


 

10.09.2006

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??