Sep 10, 2006, 4:30 PM

НАВРЕМЕ 

  Poetry
656 0 12

НАВРЕМЕ

 

 

 

Ако се слея с интериора

 

и стана незабележима

 

като частица от декора,

 

като омръзнала картина,

 

поизбеляла, на стената,

 

какво по-тъжно от това?...

 

Ако не съм за теб жената,

 

която нявга пожела ...

 

Ако се свърши любовта ти

 

ще ти спестя неловкостта...

 

и... ще  ти върна свободата

 

преди да се обезлича...


 

10.09.2006

© Дидислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??