Обичайте навреме.
Прощавайте навреме.
Извинявайте се навреме.
Споделяйте чувствата си навреме.
Уважавайте навреме.
Оценявайте навреме.
Защото след време няма време.
След време нищо не е същото.
След време не сме същите.
Кога, ако не веднага?
Или печелиш всичко, или губиш всичко.
Това зависи от казаното и неказаното.
Зависи от стореното и нестореното.
© Сиси Георгиева Всички права запазени