7.01.2010 г., 9:52 ч.

Назад или Напред? 

  Поезия » Друга
557 0 0

Губиш, падаш, ставаш и продължаваш.

И какво осъзнаваш – че животът понякога е гаден.

Имаш нещо – губиш го, обвиняваш се,

ала след време пак ти се връща.

Имаш ли възможност, нямаш много избор,

или го рискуваш, или го пропускаш.

Подаваш ръка на някой – след време той се отплаща.

Подаваш ръка на друг – в очите ти те плюе.

И какво от това – животът продължава.

Можеш и да го скъсиш – но какъв е смисълът – ако ще изпуснеш нещо от него.

И така, след като си вече на крака – накъде ще продължиш?

Назад или Напред?

Не се чуди – след всеки край идва новото начало,

а то, то през повечето време си заслужава!

© Валиша Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??