31.12.2010 г., 15:01 ч.

Наздраве!!! 

  Поезия
2858 0 23

Изпий пропуснатите мигове

и Болката до дъно!

Наливай Вяра и не питай

дали, кога ще съмне?!

 

Танцувай с всяка светла мисъл!

Целувай Самотата!

Надпявай се със всяка Истина

и съблечи Лъжата!

 

Счупи съмненията стари

и не заключвай Любовта!

Кажи „Наздраве” на Съдбата

и не отключвай на Смъртта!!!

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??