Dec 31, 2010, 3:01 PM

Наздраве!!! 

  Poetry
2843 0 23

Изпий пропуснатите мигове

и Болката до дъно!

Наливай Вяра и не питай

дали, кога ще съмне?!

 

Танцувай с всяка светла мисъл!

Целувай Самотата!

Надпявай се със всяка Истина

и съблечи Лъжата!

 

Счупи съмненията стари

и не заключвай Любовта!

Кажи „Наздраве” на Съдбата

и не отключвай на Смъртта!!!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??