1.01.2009 г., 13:49 ч.

*Наздравица* 

  Поезия » Друга
1978 0 13
Честита Нова Година!

С наздравици и пожелания,
с усмивки и надежди бели,
с тържествен гръм, безброй дихания
в дванайсет бяха онемели...
Че идва тя, нахална, млада,
усмихното със нас флиртува,
със леден дъх издига клада,
а ние само се любуваме...
Очи сме вперили във нея,
с надежда и усмивка блага
Наздраве! Песен да запеем!
Година Нова е на прага!

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??