1.11.2016 г., 18:50 ч.

Наздравица 

  Поезия
352 1 0

Да празнуваме! Наздраве!

За Рождения ти ден.

Ден от слънцето огрян,

с чаша виното Мавруд.

 

Всички от сърце те поздравиха

и добри неща ти пожелаха.

Да си жив и здрав с късмет,

радости, мечти да сбъднеш.

 

А сега се усмихни, щастлив

и на всички ти раздай,

от твоята обич, благодат.

Озари ни със светлината твоя.

 

Пожелай си най-доброто,

и сбъдни мечтите свои.

А с таланта ти признат

ти зарадвай ни отново.

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??