Да празнуваме! Наздраве!
За Рождения ти ден.
Ден от слънцето огрян,
с чаша виното Мавруд.
Всички от сърце те поздравиха
и добри неща ти пожелаха.
Да си жив и здрав с късмет,
радости, мечти да сбъднеш.
А сега се усмихни, щастлив
и на всички ти раздай,
от твоята обич, благодат.
Озари ни със светлината твоя.
Пожелай си най-доброто,
и сбъдни мечтите свои.
А с таланта ти признат
ти зарадвай ни отново.
© Елена Все права защищены