2.09.2004 г., 18:03 ч.

Не 

  Поезия
1108 1 1
Не ми каза,
не бива,
не трябва,
не мога,
не искам,
не търся,
не мисля,
не чувствам,
не мога
да устоя...
Прегърни ме-
ми каза.

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??