5.10.2007 г., 23:37 ч.

НЕ! 

  Поезия
613 1 20
Не прощавай на мен, грешната - непростимото,
че мамех и лъжех твоето сърце.
Не се доверявай на ясните ми очи - коварните,
устните ми ще изрекат поредното не.
Не сгрявай моите ръце - студените,
нека от студ и мраз да се вкочанят.
Не прониквай в моите мисли - грешните,
искам да ги забравя и постепенно да умрат.
Не целувай устните ми - отровните,
не желая да се влее жлъчта ми в теб.
Не будувай през нощите - безсънните,
не копней да ме опознаеш като човек.
Не се моли на богове - недостижими,
не отправяй молитви ден след ден.
Не изплаквай сълзите си - бистри,
те не биха върнали мен.
Не ме обичай мен - бездарната,
люби някоя истинска жена.
Зачеркни ме от своето минало и бъдеще
и погреби завинаги моята душа.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??