20.05.2012 г., 8:29 ч.

Не! 

  Поезия » Друга
679 0 0

Разбрах че Бог не е самотен

Това което сътвори

в огледало се превърна

и образа Му върна

пак необработен

и съзнанието превърнато в живот

узна съдбата

Не!

На самотата...

© Венцислав Захариев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??