17.11.2010 г., 21:30 ч.

Не... 

  Поезия » Любовна
917 0 3

Не ме докосвай... така ще размисля,

не ме поглеждай... така е сложно,

не ми го казвай... така боли,

не ми доказвай... чуваш ли?

Не лъжи себе си.

обичам те, разбери...

за мене всичко си ти -

затова просто си тръгни...

© Натали Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??