9.12.2013 г., 11:33 ч.  

Не... 

  Поезия » Друга
569 0 0

Не, скъпи. Не те желая.
Не искам даже и цветя.
Макар и да не искам да призная
ще си тръгна сутринта.

Омръзна ми да плача,
омръзна ми да ме боли.
Сега сърцето ти подскача,
а мойто даже не тупти.

Студена съм,ледена дори 
на пепел и на пух и прах.
Пламъчето вече не гори
Онези влюбените?
Отдавна аз не съм от тях. 

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??