24.08.2018 г., 21:23 ч.

Не 

  Поезия
527 2 0

потъвам
в изгледа
от небостъргач
и крещя
несвързаности 
на света пред мен;
поглеждам
страха в очите:
забраних му
да докосва
сетивата мои,
да доближава
настръхналата ми кожа; 
да разказва приказки
със съблазнителен шепот,
да повиква адреналина 
в тази кървава битка; 
забранявам
да издишваш
грешките си 
във врата ми.

 

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??