23.07.2017 г., 19:47 ч.

Не бих могла 

  Поезия » Любовна
416 0 0

Не бих могла дори и да те моля

за малко обич или пък внимание...

Не бих могла дори да ти говоря

в пристъп на трепетно вълнение...

Дори не бих могла и да те гледам -

ослепяваш ме със слънчеви лъчи...

Но иска ми се в тебе да преливам -

сърцето ми в твойто да тупти!

© Нели Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??