22.01.2010 г., 9:37 ч.

Не бягай от мен! 

  Поезия » Любовна
1135 0 1

 Не бягай от мен!

 

http://vbox7.com/play:7e0590fe 

 

 Не бягай от мен, щом ме видиш!

 Не навеждай надолу очи!

 Изправи глава, усмихни се,

 докосни ме, от това не боли!

 

 Докосни ме, помилвай ме с поглед,

 в очите ти всичко личи,

 ако имаш кураж да ме пипнеш,

 между нас ще прехвърчат искри...

 

 Зная, че ме искаш, не отричай.

 Зная как копнееш всеки ден.

 С поглед виждам, че ме разсъбличаш

 и жадуваш да се любиш с мен.

 

 Зная как страстта ти да разпаля,

 огън в твоите вени да тече.

 С устни нежно аз ще те погаля,

 ще ме любиш с тяло и сърце.

 

 С коси копринени ще те покрия,

 по кожата ти ще рисувам с език...

 От твоя дъх амброзия ще пия,

 светът ще се изгуби в този миг.

 

 Ще ме любиш шеметно и лудо!

 Ще потъваш надълбоко в мен!

 Задъхан ще опиташ всяко чудо

 и после сякаш ще си прероден.

 

 До мен ще искаш да заспиваш,

 с любовни ласки упоен,

 до голото ми тяло да се будиш

 през всеки, всеки следващ ден!

 

 И моя глас ще чуваш после,

 очите ми ще виждаш във съня.

 За мен ти ще копнееш неизбежно нощем

 и ще ме търсиш през деня.

 

... Не бягай от мен!

© АнеблА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, успехи! Много ми допада, все едно, че съм го писала аз,както и всички други жени, нали?
Предложения
: ??:??