27.08.2007 г., 13:30 ч.

Не бъди лош 

  Поезия
1263 0 7

Недей да бъдеш лош като нощта,
със мрака страховит не се сравнявай,
бъди със чиста, слънчева душа,
и с любовта безмерна ни дарявай!

Така животът ще е щастие за всеки,
с деня и светлината, с топлите лъчи,
с приятелството между хората во веки,
с усещане приятно, че не сме сами!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??