10.09.2006 г., 23:37 ч.

Не чакай мене... 

  Поезия
918 0 13

***

 

Не чакай мене – неочакваната,

че аз съм като влак без гара –

неискана и непотърсена

далече някъде изгарям.

 

Не викай мене – неповиканата,

за викове съм глуха днес.

Не чува никой мойто викане

във тоя глух, забравен лес.

 

Не ме сънувай – несънувана съм.

Знам – лик красив ще ми изваеш.

Ала наяве и сред други

лицето ми не ще познаеш.

      
                                           7.02. 2003 г.

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??