28.11.2017 г., 9:05 ч.

Не чинят 

  Поезия » Философска, Гражданска
338 0 4

всички световни
богатства не чинят пред
„Жив е той, жив е!“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??