13.02.2011 г., 20:18 ч.

Не думи, а истини 

  Поезия » Любовна
1083 0 8

Вятър зелен във очите ми

изгревно влюбен е в твоите,

дето слънца неразлистени

пазят го с лъч от пороите.

Сладък сън са целувките,

устните слети, дето сънуват.

Страстни, понякога луди са,

в синьо-лилава гама рисуват.

Сложно ръцете докосват се

с проста надежда да бъдат обичани.

Пръстите вече по-надълбоко са -

търсят не думи, а истини...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??