28.01.2011 г., 23:27 ч.

Не е!!! 

  Поезия
682 0 14

Когато Вината разпуска

косите си гъсти – желания

на рамото на Мига,

когато съдбата гали я...

 

Когато  подскачат мислите

и тихо тиктака грехът,

окъпан в невидими истини

на неизвървян кръстопът...

 

Когато се сливат устните

на миналото с вечността...

Тогава е топла и вкусна

Вината... И не е Вина!!!...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??