12.10.2008 г., 17:26 ч.

Не е ли време? 

  Поезия » Любовна
547 0 1
Не се ли умори да бродиш в съня ми, 
не ти ли писна да ровиш във душата ми?
Не ти ли омръзнаха игричките с мислите ми,
... не е ли време да напуснеш живота ми?
Дали не сбърка, когато ме обикна,
или беше, когато се влюби?
Дали грешката беше, че поиска с мен да си,
или я направи, когато с мен се раздели?
Думите не стигат, 
сълзите не спират,
душата умира,
а сърцето застива...
Светът продължава своя кръговрат, 
времето не спира своя шеметен бяг.
Тебе те няма
и сякаш всичко изгаря, 
а твоята липса 
в мен се затваря!
  Мирослава Божкова
USA, 2008

© Мирослава Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??