25.07.2008 г., 9:00 ч.

Не е любов 

  Поезия » Любовна
704 0 3
 

Зелени вълни в твоите очи

ме докоснаха, щом се видяхме,

едва доловимо усмихна се ти

и всичко без думи разбрахме.

 

Без мисли тревожни за утрешни дни,

свободни, без маски, откровени,

без много въпроси и красиви лъжи,

в топла прегръдка упоени.

 

Тихо и нежно премина нощта,

страстни, но още по-мили,

завари ни утро ръка за ръка,

сърца във съня доближили.

 

Не е любов, прошепна смутен,

а тихи, пламтящи, пленени,

изпълнени с нежност и втренчени в мен,

очите ти, все по-зелени...

© Маргарита Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??