23.11.2011 г., 15:27 ч.

Не е маймунка 

  Поезия » За деца
705 0 10

Що е то:

С дяволита муцунка

но не е маймунка.

С вирнато носленце

като на мишленце.

С бъбрива устичка,

хитро как лисичка.

С пухкави ръчички

прави все белички.

С две крачета тропа,

търси си пантофа.

 

Отговор:

Моето момиче

бяло кат кокиче.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??