2.12.2007 г., 21:56 ч.

Не е нужно 

  Поезия
498 0 1

Не е нужно

За да си отхвърлен,

не е нужно да си грозно пате.

Може да си мислиш,

че си Нещо.

Може да си мислиш,

че господар си на живота

и че нямаш нужда от

Спасител.

Може да си мислиш...

Спри!

Докато не стане късно

и разбереш, че си отхвърлен.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??