28.05.2005 г., 1:56 ч.

Не говори 

  Поезия
1691 0 11

 

Не говори,

не този път,

не пускай

музика

и снимки

не показвай...

Да поседим

да помълчим

да пием вино,

за малко

времето

забравили...

Без думи

да се любим,

две тела

необуздано

себе си

отдаващи...

Не говори,

не този път

сега съм

укротена,

всичко съм

забравила...

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??