31.05.2008 г., 13:27 ч.

Не говори... 

  Поезия » Любовна
1110 0 5

Не говори! От думи няма смисъл.
Така се случва със голямата любов.
Отива си дори без да си го искал,
Отива си дори и да не си готов!
Изплъзва се бавно от сърцето ти ранено.
Изплъзва се и оставя го студено.
Изгасва уж "неугасимият" пламък
и сърцето се превръща в камък.
Изчезва любовта голяма,
а на мястото на сърцето - огромна яма.
И тази яма изчезва след време...
сърцето за друг почва да тупти.
Но винаги остава една жестока рана,
напомня ти, че друг обичал си преди.

© Ши Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??