24.11.2010 г., 20:56 ч.

Не и утре... 

  Поезия » Еротична
1009 0 2

Каза ми, че ще се върнеш утре...

но аз не ще дочакам твойто утре.

Искам те до мене,

да спиш с мен в мойте нощи,

да ме будиш сутрин с целувки,

и за нас да бъде вечност любовта.

Нуждая се от теб сега,

да те усещам до мен,

как влизаш в мен...

и в бавен ритъм да ме караш да крещя.

Защото ти си всичко, което аз желая,

защото си с мен дори в безкрая...

Безкрая на любовта и секса...

Желая твойто тяло и искам

то да бъде с мене цяло...

защото аз умирам за твоите целувки,

а защо и не милувки...

Влез в мен да крадеш

и да видим докъде ще спреш...

© Марияна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??