25.04.2008 г., 7:22 ч.

Не искай от мен 

  Поезия » Любовна
607 0 1
Кажи, че ме мразиш, а после върви си.
Не чакай да моля, при мен остани.
Дали във сърцето си ще ме запазиш,
това ще решиш единствено ти!

Не искай от мен отново да чакам,
да моля, да страдам за минали дни.
Дали ще ме спомняш или ще забравиш
какво съм била за тебе преди!

Не искай от мен да забравя,
сърцето да спре да тупти.
Прошка ще дам, но когато
и Бог без вина ти прости!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??