1.09.2004 г., 15:23 ч.

Не искам 

  Поезия
917 0 0
Не искам да остана само спомен,
забравен в кашонче във килера,
а вятър луд, дъжд пороен,
като вълна в скалите да се разпилея.

Не искам да съм песен недопята,
та...всички песни са изпети,
нито пък сълза пролята
за чувства изстинали и мечти отнети.

Сълза...сълзите губят се сред други,
вълните се разбиват във скалата,
а песните във вятъра замират недочути,
остават само пясъчни следи в душата.

Не искам да остана само спомен,
забравен в кашонче във килера,
нито във света огромен
да съм просто героиня в нечия химера.

© Ана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??