28.05.2019 г., 20:21 ч.

Не искам 

  Поезия » Любовна
241 0 1

                        Не искам

 

Не искам мила да те забравя никога,

не искам да спра да те обичам от душа.

Не искам в любов на друг да се вричаш,

не искам, аз искам сам мене да обичаш!

 

Не искам,а ти искаш ли като мен това,

да си далеч от мен не както заедно сега?

Знам че и ти скришом копнееш за мен,

искаш ме, мислиш за мен всеки ден обикновен!

 

Аз искам силно да те имам все така,

усмихната, красива, чаровница една.

Да те целувам и милвам твоята коса,

да те обичам и любя пак до сутринта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??