28.01.2020 г., 18:33 ч.

Не искам 

  Поезия » Друга
635 0 0

Не искам да живея в свят като този -

свят основан на измами и лъжи!

Свят, в който оценяват личността ти по имуществено състояние,

социален статут и пари!

Не искам да живея в свят като този, толкова много ми тежи....,

в това материализирано и с болни амбиции общество,

защо ми е сърце, ми кажи?!

Не искам да живея в свят като този,

писна ми от предатели долни и зли!!!Гърбът ми покрит е със рани,

все там забиваха ножа си "приятели,

мили добри"!

Не искам и няма да живея така!

Повече няма да приутявам никой в моята душа!

И, ако трябва сама ще се боря със света,

но няма да стана част от тази позорна тълпа!

 

 

                      

                     

© Виктория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??