29.12.2009 г., 10:22 ч.

Не искам 

  Поезия » За деца
947 0 3

НЕ ИСКАМ

 

Не искам, не искам, не искам

да ходя в "градина" сега!

Най-искам, най-искам със Шарко

да тичам на двора в снега.

 

Решили сме двете с Писанка

да правиме снежен човек,

а после пързалката, с Шарко,

ще видим дали е наред.

 

О, моля ви, чуйте, не искам

да ходя в "градина" сега!

Нима не разбрахте, че имам

да правя тук важни неща?!

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??