8.02.2008 г., 17:43 ч.

Не искам 

  Поезия » Любовна
934 0 4
 

                                                        НЕ   ИСКАМ


                                      Не искам да отварям очите си,
                                      когато знам, че няма да те видя,
                                     ти си моята причина да живея!

                                     Не искам да вдигам телефона си,
                                     когато виждам, че не ти ме търсиш,
                                     ти си моят лъч светлина!

                                   Не искам да отварям вратата,
                                   когато знам, че ти не си зад нея,
                                   заради тебе аз живея!

                                  Не искам да се качвам в автобуса,
                                  когато не излизам да те видя,
                                  аз винаги за това излизам!

                                 Не искам да губя това свое нежелание
                                 да виждам друг, освен тебе.

                                 Когато те няма, животът ми е страдание,
                                  целуни ме и ще те обичам!
 

© Валерия Геогиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??