"Не искам"
Не искам да ме съжаляваш и насила да обикнеш мен,
а вечер да се обвиняваш и да плачеш на глас смутен.
Не искам да ме хващаш за ръката със студенина към мен,
а щом погледна те в очите да проклинаш този ден!
Не искам да ме целуваш с тази странна топлота,
да ми вдъхваш думи, с които да съжалявам за моята грехота.
Не искам да милваш дългите ми коси,
когато сърцето те боли!
Не искам да ми се обаждаш насила
и с мъка в гласа да ме наричаш "мила"...
Не искам да ми пишеш съобщения, които не желаеш,
а когато ти отговоря все какво да правиш да се колебаеш...
Не искам да ме гризе съвестта
заради твоята добрина!
Не искам да страдаш,
затова слагам край на това!
© Габриела Всички права запазени