Не искам да си спомням как целуваш!
Дъхът ти топъл устните ми как изгаря!
За мене вече ти не съществуваш!
Че те обичам, никога не ще призная!
Не искам да потръпвам в тишината,
обгърната от твоите ръце!
Не искам само тебе да желая!
На пода хвърли... стъпка моето сърце!
Не искам да си спомням твоята усмивка...
бледтящите ти, палави очи...
с поглед пак да ме пронизваш,
тъй, както правеше преди!
Не искам да те имам във живота!
Дори приятелството ти горчи!
Сама ще тръгна с неохота!
Отивам си! Отивай си и ти!
© Миа Всички права запазени