11.04.2006 г., 2:19 ч.

Не искам да си тръгвам 

  Поезия
1140 0 7
Долавяш ли ехо от стъпки?
Дочуваш ли моето обичам те?
Не искам, но ме чакат пътеки,
и тръгвам... там, към мечтите.
Долавяш ли, вятърът ти навява 
от моите  сънища скришни...
измислена любов, но истинска,
пресякла твоите пътища?
Не ме оставяй и аз да си замина.
Не искам да съм спомен,
очите ми се пръскат на парченца
светлина, достигнала до теб,
преминала  пустини огнени.
Ръцете ми  от студ премръзват,
 към теб  протягат се и зъзнат,
а устните ми жадни целуват
пясъчните бури, от които съхнат.
Долавяш ли моето обичам,
дочуваш ли моето сбогoм...
не искам, но  си тръгвам...
и  оставам спомен... а не искам...
 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??