Не, не искам много,
само приятели добри.
Един верен приятел,
с когото сърцето да гори.
Сутрин рано да си пиеме
топло, димящо кафе
и мечтите ни взаимно
сили да ни дава за деня.
Когато ръката ти нежно
потърси и моята ръка.
Да чуя красивите думи,
че още обичаш ме ти.
Когато видиш сълзи,
в моите тъжни очи,
тихо да ги изтриеш
и да кажеш - че си мой !
Не ти се иска да признаеш,
че годините си взимат това,
което младостта ни дава,
а старостта с мъдрост дарява.
© Елена Всички права запазени