27.05.2009 г., 16:52 ч.

(Не)изречено 

  Поезия » Философска
481 0 4

Завой.
След него нова вяра.
Кацнал облак на един балкон...
Порой.
Тотална изневяра.

 

 

Ковчег.
Човека просто си пътувал.
Една кола преминала от там...
Билет.
Баланс не съществува.

 

 

Финал.
С молив чертая кални дири,
и пътят на един човек...
Цветя.
Поклон.И моля те прости ми!

© Андреа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??